entitats - crac

El CRAC amplia la seva oferta formativa amb nous eixos temàtics

El col·lectiu Biterna oferirà un taller d'autodefensa feminista

per RubiTV.cat, 9 de gener de 2020 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La programació de tallers del CRAC del segon trimestre del curs arrenca la setmana vinent amb noves propostes i nous eixos temàtics.

Així, a la branca de cultura s'hi afegirà un eix de cultura digital, que s'estrenarà amb un taller de retoc fotogràfic i fotografia poètica, en què l'artista Alba Petrichor mostrarà com captar i plasmar a través del retrat les emocions, les olors, els colors... de cada persona retratada.


Pel què fa a la branca artística, la professora de l'Institut del Teatre Mireia Asensio proposa un nou taller de "teatre fusió", en què es treballarà la creació comunitària a partir de les arts escèniques i visuals; i per altra banda l'artista rubinenca Zisis proposa un taller de dibuix i pintura matinal, per a persones que poden o no tenir coneixements en aquest camp.

Com a novetat, destaca el taller de música infantil adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys, impartit pel professor de música de primària Javier Etupiña, i que té l'objectiu que els infants explorin les possibilitats expressives del cos davant d'estímuls musicals variats, i així expressar-se mitjançant el ball, el cant, la percussió... A més, hi haurà un nou taller per aprendre a tocar el baix amb el músic rubinenc Santi Ursul.


Finalment, s'incorporarà a la programació un taller d'autodefensa feminista adreçat a dones de totes les edats, ja que com explica el CRAC, el troben "imprescindible davant les actuals resolucions de les sentències per agressions sexuals". El taller estarà impartit per l'associació feminista Biterna.

Els tallers, gratuïts per a socis del CRAC
 
Tots els tallers del CRAC tenen una primera classe de prova gratuïta. Els interessats han d'enviar un mail a [email protected] per notificar-ho i reservar plaça. El Centre informa que, per a molts dels tallers, encara queden places disponibles.

A més, els socis del CRAC tenen la matrícula al taller gratuïta, mentre que els no socis hauran d'abonar 12€ que seran vàlids per a tot el curs 2019-2020 i tots els tallers que vulguin realitzar.
 

La programació del CRAC per al primer trimestre de 2020 Foto: CRAC

 

Participació