Nadal 2019

El club d'arquers de Rubí recull arbres de Nadal per replantar-los

Els recullen els caps de setmana a la seva finca, prop de la masia de Can Pi de la Serra, i obsequien amb un detall a totes les persones que en portin un

per RubiTV.cat, 10 de gener de 2020 a les 12:00 |
Imatge d'uns arbres de Nadal | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El club Arqueros de Rubí ha impulsat una iniciativa per recilar els arbres de Nadal per replantar-los, que es durà a terme durant tot el mes de gener.

La intenció, doncs, és recollir aquests arbres al llarg de les properes setmanes, i el primer cap de setmana de febrer fer una activitat amb tots els socis del club en què es replantaran a la finca on el club realitza la seva activitat, en una zona que s'habilitarà especialment, pels voltants de la masia de Can Pi de la Serra.


Els integrants del club recullen els arbres a la pròpia finca els caps de setmana, i demanen que s'avisi prèviament ja que obsequiaran amb un detall a totes les persones que en portin. En cas que algú no pugui portar l'arbre per algun motiu, el club els aniria a buscar al lloc indicat.

 

Participació