HISTÒRIA

Inaugurada l'exposició «Espais recobrats» al Celler

Es podrà visitar fins el proper 30 de març a l'equipament cultural

per RubiTV.cat, 17 de gener de 2020 a les 14:00 |
El director de l'exposició va fer un recorregut per tots els panells | Malena Manobens
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ahir a la tarda es va inaugurar l'exposicó Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català, que es podrà visitar fins el proper 30 de març al Celler Cooperatiu de Rubí. L'arquitecte Ferran Pont i la fotògrafa Teresa Llordés van ser els encarregats d'explicar el contingut dels diversos panells de l'exposició, que recorre les intervencions que s'han realitzat en els diversos elements del patrimoni industrial català per reutilitzar els seus espais i reconvertir-los per a altres usos.

Exposició Espais Recobrats. from FACC on Vimeo.

En el cas de la ciutat de Rubí, els espais recobrats són la Biblioteca Mestre Martí Tauler, antiga Fàbrica Electrotècnia Josa (BJC) i l'antiga fàbrica tèxtil de L'Escardívol, que ara acull tot un complex cultural, a més del propi Celler Cooperatiu. Tots els espais recobrats que formen part d'aquest projecte es poden consultar a la web.


L'antic Celler Cooperatiu de Rubí commemora, aquest 2020, el seu centenari. Per celebrar-ho, l'Ajuntament de Rubí ha preparat una programació d’activitats centrada en la seva història i el seu passat vinícola.

L'horari de l'equipament municipal és els dijous, divendres i dissabtes d’11 a 14 h i de 17 h a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h.

 

Participació