1 de 10
CARNAVAL 2020

L'Esbart Dansaire de Rubí celebra el Carnaval amb la companyia Comediants

Dissabte 15 de febrer, l'Espona acollirà la sessió del mes de l'activitat "Divendres faves tendres"

La companyia Comediants a Barcelona | Ajuntament de Barcelona
per RubiTV.cat, 10 de febrer de 2020 a les 19:00 |
La companyia Comediants i l'Esbart Dansaire de Rubí seran els encarregats d’estrenar el Carnaval de Rubí. Tot i que oficialment aquesta festa se celebrarà a la ciutat entre els dies 20 i 26 de febrer, l'Esbart ha fet coincidir l'activitat Divendres faves tendres del mes de febrer amb el Carnaval.

Així doncs, el proper dissabte 15 de febrer, l'Espona acollirà a partir de les 21 h l'Arribo del Carnaval de Barcelona 2020 amb Comediants, l'Orquestra Reial del Carnaval. Com sempre, també hi haurà danses participatives de Carnaval i música amb la DJ La Masovera.


Comediants és un col·lectiu format per actors, músics i artistes de tota mena dedicat per complet al món de la creació. Des dels seus orígens a l’any 1971, ha estat unit a un esperit festiu de l’existència humana. Totes les seves creacions s’inspiren en símbols, mites, rituals i cerimònies paganes, populars, religioses o iniciàtiques que celebren el pas cíclic dels humans damunt la Terra.

Recordem que Divendres faves tendres és una activitat que es fa un dia al mes i que té com a objectiu mostrar a la ciutadania "un tastet" dels treballs artístics que creen i assagen diversos grups de dansa a l'Espona. 


 

 

Participació