Ja es poden presentar les propostes pel 33è Concurs de Màscares

El punt per lliurar les màscares és la consergeria de l'Escardívol abans del 14 de febrer

La màscara guanyadora del concurs de carnaval 2019
La màscara guanyadora del concurs de carnaval 2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
10 de febrer del 2020
L'associació d'alumnes i exalumnes de l'escola edRa organitza el tradicional Concurs de Màscares, coincidint amb la celebració de Carnaval, que enguany arriba a la seva 33a edició.

El certamen contempla tres categories en funció de l'edat dels participants: categoria A (de 4 a 9 anys), categoria B (de 10 a 15 anys) i categoria C (de 16 anys en endavant). A la categoria A, tots els infants que participin en el concurs rebran un premi sorpresa; a la categoria B, la persona guanyadora del primer premi, rebrà material artístic per un valor de 70 euros, mentre que l'accèssit serà reconegut amb material valorat en 30 euros; i a la categoria C, el primer premi rebrà 100 euros en material artístic i un taller a escollir durant un trimestre, mentre que la persona guardonada en segona posició rebrà 75 euros.

Totes aquelles persones que vulguin participar només podran lliurar una única obra original i ho podran fer entre el dilluns 10 i el divendres 14 de febrer a la consergeria de l'Escardívol entre les 9 del matí i les 21 h de la nit. Les bases completes i la butlleta d'inscripció estan publicades al web de l'escola

El veredicte es farà públic el dia de Dijous Gras, que enguany és el dia 20 de febrer, a les 19.30 h a la sala d'exposicions de l'escola edRa. Les obres presentades al concurs s'exposaran en aquest mateix espai del 20 de febrer al 12 de març.