Stefanie Kremser i la seva nova novel·la, protagonistes del club de lectura de febrer a L'Ombra

L'escriptora presentarà "Si aquest carrer fos meu" el dimecres 19 de febrer a les 19 h

Redacció
17 de febrer del 2020
La Llibreria L’Ombra acollirà aquest dimecres 19 de febrer, a les 19 h, la presentació de Si aquest carrer fos meu, la nova novel·la d'Stefanie Kremser, a càrrec de la mateixa escriptora.

Kremser és una vella coneguda dels amics de la llibreria i del seu club de lectura, ja que fa quatre anys ja va presentar el seu anterior èxit, El dia que vaig aprendre a volar, també publicat pel segell Edicions de 1984.

Stefanie Kremser és una escriptora de llengua alemanya que, seguint una vida itinerant, fa uns anys que resideix a Barcelona, i que parla perfectament en català. De fet, Si aquest carrer fos meu és una passejada per les vint-i-dues adreces on l’autora ha viscut fins avui. Així, Kremser s’endinsa en la narració autobiogràfica per traçar la memòria de les arribades i els comiats que ha experimentat al llarg dels anys en cinc països diferents, entre les Amèriques i Europa. A través de la seva mirada curiosa, esmolada i alhora introspectiva, aquest llibre de les adreces també dibuixa el mosaic d’una experiència: multimigratòria, cosmopolita i tanmateix plena de contradiccions socials, polítiques, culturals i biogràfiques.