Els pensionistes celebren els seus dos anys de lluita a Rubí

La conferència tindrà lloc el dilluns a les 18.30h a l'Auditori Vallhonrat

El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí celebra els seus dos anys de lluita
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí celebra els seus dos anys de lluita | Carla Serra
Redacció
26 de febrer del 2020
Aquesta setmana, el Moviment per unes Pensions dignes, celebra els seus dos anys de lluita a la nostra ciutat, i ha organitzat algunes accions per tal de continuar amb el seu treball, a més de les habituals assemblees dels dimarts a les 10.30h i el seu suport en diverses lluites de Rubí, com la de la Plataforma Rubí Sense Abocadors o els treballadors de Continental.

El primer acte serà aquest dissabte, amb una calçotada al Centre Cívic de Can Fatjó, on conviden a participar-hi sota el lema Cómete con nosotros la reforma laboral y la de las pensiones, per 10€ (més informació trucant al 645 91 23 84).

Els actes continuaran el proper dilluns, 2 de març, l'auditori Vallhonrat acollirà una conferència per valorar els dos anys de lluita a la ciutat, i també per debatre sobre el present i el futur de les pensions amb la intervenció de diversos representants sindicals.

Concretament hi assistiran Joan López Pi, Secretari General de CCOO Pensionistes del Vallès Occidental i Catalunya Central, Rafa Aguilera, de la Regió Metropolitana de Barcelona de la UGT i Roberto Raso, secretari d'acció social de la CGT de Rubí.

L'acte serà a les 18.30h a l'Auditori Vallhonrat.

De cara al dia 5 de març, els pensionistes preparen una nova mobilització, i seran presents tant a les concentracions de dijous a la tarda davant del ple com a la manifestació dels treballadors de Continental del dia 29 de febrer.