ventada

L'episodi de vent deixa poques incidències a Rubí, especialment arbres caiguts

L'Ajuntament informa de la caiguda d'alguns altres elements i del desprendiment d'una cornisa, però sense conseqüències importants

per RubiTV.cat, 3 de març de 2020 a les 10:45 |
El fort vent d'ahir va deixar algunes incidències lleus a Rubí, especialment arbres caiguts | Marta Casa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El fort vent que va bufar durant el matí i les primeres hores de la tarda d'ahir a Rubí ha deixat un nombre lleu d'incidències, especialment arbres o branques caigudes, i alguns elements del mobiliari sense conseqüències importants. En destaca un arbre de grans dimensions que va caure a la vorera de la rambleta de Joan Miró.

A banda d'aquest, l'Ajuntament té constància d'arbres caiguts al carrer de Virgili, a l'avinguda de Catalunya, el carrer de Chueca, la plaça de Pla i Pallejà, el carrer de Rigoberta Menchú i el carrer de Can Barceló. Alguns d'aquests arbres es trobaven dins de propietats privades.


A més d'aquestes incidències, es va produir el despreniment parcial d'una cornisa a la plaça de Pompeu Fabra, i la caiguda d'alguns altres elements com cables, planxes o mampares d'edificis, i també es van rebre trucades per contenidors i tanques moguts.
 

Un contenidor caigut al carrer Edison de Rubí Foto: Marta Casas

 

Participació