El CN Rubí congela les quotes mentre les instal·lacions estiguin tancades

El club també buscarà fórmules per compensar la segona quinzena de març

Redacció
21 de març del 2020
El Club Natació Rubí ha comunicat aquest migdia que, davant la situació excepcional i crítica que generada per l'expansió del coronavirus, "no es cobrarà cap quota, activitat o servei durant el temps que la instal·lació estigui tancada". Ho ha fet mitjançant un post al seu compte d'Instagram. A més, intentaran buscar "fórmules per a compensar la segona quinzena de març" un cop el Club recuperi la seva activitat habitual.

Segons explica el club a la xarxa social, "al llarg d'aquests dies hem estat treballant amb l'Ajuntament de Rubí per a oferir-vos la millor resposta davant d'aquesta situació".

El CN Rubí recorda que, durant els dies d'inactivitat, ha posat en marxa diverses iniciatives per poder continuar cuidant-se i mantenir-se actius a casa, amb sessions d'entrenament o classes dirigides a través de les xarxes socials i de l'aplicació del club.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COMUNICAT DEL CLUB NATACIÓ RUBÍ - CONGELACIÓ DE QUOTES⠀ Estimat/da usuari/a,⠀ ⠀ Com ja saps, estem vivint una situació excepcional i crítica amb motiu del COVID-19, que planteja per a tothom un futur ple d’incerteses i que canvia dia rere dia.⠀ ⠀ Al llarg d’aquests dies hem estat treballant amb l'Ajuntament de Rubí per a oferir-vos la millor resposta davant aquesta situació i, en aquest sentit, volem comunicar que no es cobrarà cap quota, activitat o servei durant el temps que la instal·lació estigui tancada. Així mateix intentarem buscar fórmules per a compensar la segona quinzena de març un cop el Club recuperi la seva activitat habitual.⠀ ⠀ Durant aquests dies d’inactivitat, el Club ha posat en marxa diferents iniciatives per tal que continueu cuidant-vos i us mantingueu actius a casa, com per exemple el #CNRvirtual amb més de 350 noves classes i sessions d’entrenament a l’APP del Club o les classes dirigides que cada dia ofereixen els nostres tècnics a les xarxes socials.⠀ ⠀ Des del Club volem agrair-vos tot el recolzament, afecte i solidaritat que estem rebent a través dels diferents canals. Seguim treballant amb la mateixa il·lusió perquè el dia en què puguem obrir novament les portes us trobeu que res ha canviat, i que el Club continua essent casa vostra.⠀ ⠀ Molta força i ens retrobem aviat per seguir gaudint de l’esport després d’haver superat entre tots/es aquests moments tan difícils.

Una publicación compartida de Club Natació Rubí (@cnrubi) el