plantilla municipal

Moisés Rodríguez respon a les crítiques de CCOO i SFP

El regidor de Serveis Centrals aclareix l'anunci de les 409 places d'oferta pública

per Marta Casas, 8 de febrer de 2019 a les 19:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El regidor de Serveis Centrals, Moisés Rodríguez, ha volgut respondre a les crítiques dels sindicats CCOO i SFP de l'Ajuntament de Rubí, que acusen l'equip de govern de no tenir-los en compte a l'hora de realitzar el procés de consolidació de la plantilla municipal, i que ahir a la tarda van plantar el govern en una reunió informativa amb presència de les altres seccions sindicals i els portaveus dels grups municipals.


Rodríguez ha reiterat la voluntat de l'equip de govern de realitzar aquest procés conjuntament amb les forces sindicals, però en espais on no hi ha participació política, sinó només tècnica.

El regidor de Serveis Centrals també ha negat que s'hagi amagat informació als sindicats, tal com van manifestar CCOO i SFP.


L'Ajuntament podria consolidar 409 places en 3 anys

Moisés Rodríguez ha explicat el contingut d'aquesta reunió informativa, convocada amb l'objectiu d'explicar quins passos s'havien seguit en l'elaboració del Pla d'Ordenació de Recursos Humans (PORH), i ha aclarit la qüestió de les 409 places que sortiran a oferta pública.

Es tracta d'un pas previ i necessari a la consolidació de la plantilla, ja que aquestes 409 places es podrien consolidar en els propers 3 anys. El regidor ha reiterat que aquest procés es vol fer conjuntament amb els treballadors de l'ajuntament i els seus representants sindicals.

 

Participació