1 de 10
coronavirus

La Festa Major de Sant Cugat es cancel·la pel coronavirus

L'Ajuntament anuncia que se celebrarà una "gran festa de retrobament" a la tardor

La Festa Major de Sant Cugat, cancel·lada | Ajuntament de Sant Cugat
per Sergi Baixas, 9 d'abril de 2020 a les 10:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Poques hores després de l'anunci de l'ajornament de la Festa Major de Rubí, que s'havia de celebrar entre el 25 i el 29 de juny, la ciutat veïna anunciava la cancel·lació de la seva Festa Major, que també és per Sant Pere. Segons el consistori, la decisió s'ha pres per garantir la seguretat i benestar de la ciutadania "donat que encara no s'han aixecat les restriccions de l'estat d'alarma" decretat pel coronavirus. L'administració local anuncia que se celebrarà una "gran festa de retrobament", encara sense data concreta, a la tardor. La tinència de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que “ens veiem obligats a prendre una decisió difícil, excepcional, però hem de ser curosos i conscients del moment que estem vivint. Ara bé, també tenim moltes ganes de reactivar la ciutat amb una gran festa popular a la tardor per celebrar el retrobament de la convivència i de la cultura”.

Les festes majors de barris d'aquest estiu -la Floresta, Mira-sol, Mas Gener, Can Barata i Sol i Aire-, també queden anul·lades.

 

Participació