L'escola d'art i disseny de Rubí farà una jornada de portes obertes virtual

Durant aquests dies de confinament, l'escola convida la ciutadania a participar del projecte "Construcció in progress"

Un dels tallers de l'edRa per fer des de casa
Un dels tallers de l'edRa per fer des de casa | edRa
Redacció
24 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:32h
El dimarts, 28 d'abril, l'escola d'art i disseny edRa farà una jornada de portes obertes virtual per tal que l'alumnat interessat conegui l'oferta formativa del centre, tot respectant el confinament decretat per l'estat d'alarma. Els interessats han d'enviar un correu electrònic a info@artedra.net i rebran un enllaç per poder seguir la jornada per videoconferència, de 17 h a 18 h. 

La jornada de portes obertes també servirà per explicar la metodologia de treball d'edRa, basada en el contacte constant amb empreses i entitats de l'entorn i els projectes que desenvolupa dins i fora de les seves instal·lacions: exposicions, sortides, xerrades, col·laboracions amb col·lectius locals...

El proper curs 2020-2021, edRa oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mig de Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu, a banda d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Espais Interactius únic a Catalunya. Dins de la formació no reglada, continuarà amb els tallers d'expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d'art per a persones a partir dels 16 anys, seminaris d'art de 12 a 20 hores i un curs d'introducció al disseny gràfic que prepararà els alumnes que vulguin accedir als Cicles Formatius.

L'edRa també "es queda a casa"



Durant aquests dies de confinament, l'edRa ha posat en marxa un projecte participatiu, Construcció in progress, que anima la ciutadania a crear obres gràfiques i artístiques per expressar les sensacions que provoca el confinament a partir de plantilles retallables.

Les obres s’han de publicar a xarxes socials amb les etiquetes #edraconstruccioinprogress i #rubiesquedaacasa. La intenció de l’escola, si la iniciativa té prou èxit, és fer una exposició col·lectiva un cop es recuperi la normalitat.

A més d’aquesta proposta, els tallers d'art d’edRa també s’han sumat a la proposta Rubí és queda a casa amb una sèries de vídeos amb activitats per fer casa, i que es poden veure al seu Canal de Youtube.