coronavirus

On s'han de llençar les mascaretes i els guants? T'ho expliquem

Els envasos de les solucions hidroalcohòliques han d'anar al contenidor groc

per NacióDigital, 5 de maig de 2020 a les 21:00 |
Residus Vallès destaca la importància de fer una bona gestió d'aquest material | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant aquestes setmanes de confinament per evitar la propagació del coronavirus les mascaretes i guants d'un sol ús han passat a formar part dels nous residus que es produeixen aquests dies a les cases d'arreu del territori. Malauradament, al llarg d'aquests darrers dies, s'han pogut veure molts d'aquests residus llençats a terra o al contenidor que no correspon. 

Per aquest motiu, el Consorci per a la gestió de residus del Vallès Occidental ha recordat la importància de fer una bona gestió d'aquests residus, tant per raons de seguretat sanitària com per garantir-ne el seu òptim tractament.

Residus Vallès adverteix de la necessitat de dipositar tant els guants d'un sol ús com les mascaretes d'un sol ús al contenidor del rebuig i recomanen no llençar-les a la paperera, ja que poden volar amb el vent i caure a terra. Per altra banda, pel que fa als envasos de les solucions hidroalcohòliques, un altre nou residus que es genera durant aquesta pandèmia, es recorda que cal llençar-los al contenidor groc.
 

Participació