participació ciutadana

Ciutadania i entitats podran fer aportacions a les Cartes de servei d'una vintena de serveis municipals

El termini per consultar la proposta de textos serà entre l'1 al 30 de juny

L'Ateneu és un dels serveis que tindrà una Carta de serveis | Marta Casas
per RubiTV.cat, 29 de maig de 2020 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutadania i les entitats de Rubí podran valorar, així com fer aportacions, a la Carta de Serveis que ha de guiar el funcionament d'una vintena de serveis municipals, com a pas previ a la seva aprovació.

Les persones interessades en participar-hi poden consultar la informació de la normativa municipal proposada al portal de Transparència de l'Ajuntament de Rubí, i poden fer-hi aportacions a través del correu electrònic transparencia@ajrubi.cat, amb l'assumpte "Consulta prèvia a l'aprovació de les Cartes de serveis".


Amb aquesta consulta es vol donar a conèixer la norma que regirà el funcionament de diversos serveis municipals, així com recollir l'opinió de les persones i entitats que després n'hauran de fer ús, en compliment de la llei 19/2014 de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Les Cartes de serveis que es poden consultar són les de l'Ateneu Municipal, la Biblioteca, l'escola municipal de música Pere Burés, les escoles bressol municipals, el Mercat Municipal, l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, l'Oficina d'Atenció al Consumidor, l'Oficina de Serveis a l'Empresa, el Rubí Forma i el Transport Urbà; i els Serveis de Comerç, Igualtat, Joventut, Gestió de Residus i Neteja, Llicències d'Obres i Disciplina Urbanística, Llicències d'Activitats, Salut Pública, Rubí Brilla, els Serveis Socials Bàsics i Transparència.

 

Participació