coronavirus

«Anem de tapes. Vens?», la ruta de tapes de Rubí per impulsar el consum als bars i restaurants

La ruta tindrà lloc del 9 al 19 de juliol, i tots els restauradors interessats s'hi poden inscriure fins el 22 de juny

per RubiTV.cat, 16 de juny de 2020 a les 16:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí ha engegat una nova ruta de tapes, que tindrà lloc entre el 9 i el 19 de juliol, sota el nom Anem de tapes! Vens?, i a través dels quals els restauradors podran oferir una tapa i una beguda a 2,5 euros; una proposta que vol seguir l'èxit del De tapes per la fira que se celebra per Sant Galderic.

Amb aquesta nova campanya, l'Ajuntament vol donar suport al sector dels bars i restaurants locals que han hagut de tancar durant gairebé tres mesos.


Els restauradors que hi vulguin participar s'hi podran inscriure fins el proper 22 de juny, tot enviant un correu electrònic a [email protected]. El consistori facilitarà la comunicació de l’esdeveniment i crearà un mapa amb totes les propostes de tapa dels restauradors, que es podrà consultar al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí.

Aquesta vegada, però, no hi haurà votació per escollir la millor tapa, com sí que es fa per Sant Galderic, ja que la intenció és "impulsar el consum als bars i restaurants de la ciutat, un sector importantíssim per la ciutat que amb motiu de la Covid-19 ha fet molts sacrificis pel bé comú", explica l'alcaldessa, Ana Maria Martínez.


La proposta de ruta gastronòmica s’emmarca en una nova edició de la campanya Rubí, on visc, on compro, que des de 2014 promociona el comerç local i reforça  el sentiment de pertinença de la ciutadania a través de diferents suports: vídeos, cartells al carrer, xarxes socials i anuncis als mitjans de comunicació locals.

Aquest 2020, la crisi sanitària ha forçat el tancament del teixit comercial no essencial durant gairebé tres mesos, i amb la tornada progressiva a l'activitat, seguint les directrius de les autoritats sanitàries, l'Ajuntament promou una nova campanya Rubí, On Visc, On compro que convida a la ciutadania a retrobar-se amb els seus establiments de confiança.

 

Participació