CCOO lamenta el «lent avenç» de les negociacions amb la direcció de Continental

El sindicat afirma que el pla d'indemnitzacions i prejubilacions proposat per l'empresa està "molt lluny" del que demanen els sindicats

Imatge d'una protesta a la seu de Continental el mes de gener
Imatge d'una protesta a la seu de Continental el mes de gener | Carla Serra
Redacció
18 de juny del 2020
CCOO d'Indústria de Catalunya ha lamentat en un comunicat el "lent avenç" de les negociacions amb la negociació de l'empresa, tal com ha quedat palès en la reunió que han mantingut amb els sindicats aquest matí amb la mediació de l'administració, i que es van iniciar el passat dia 2 de juny.

El sindicat assegura que "l'empresa no ha fet cap avenç en el pla de reindustrialització de la planta de Rubí", una qüestió prioritària per a CCOO per garantir una alternativa industrial que permeti mantenir la màxima ocupació possible.

Respecte al pla de sortida, la proposta d'indemnitzacions i el pla de prejubilacions que ha presentat aquest matí la direcció de Continental Automotive està "molt lluny" del que proposa la representació de la plantilla, i creu que "no està a l'altura" d'una empresa com Continental, amb una "gran responsabilitat social".

És per això que CCOO "apressa" la direcció de Continental a fer els esforços necessaris per avançar en les negociacions i donar una sortida "com més aviat millor" a les 740 persones que hi treballen. El sindicat ja va advertir que, si no es trobava una sortida aviat, els treballadors anirien "a la guerra".