190 persones participen al concurs solidari d'El Gra

Per cada fotografia participant, l'entitat donarà un euro a l'ASAV

El fotògraf navassenc Jordi Puig és l'usuari amb més èxit de TikTok España
El fotògraf navassenc Jordi Puig és l'usuari amb més èxit de TikTok España | Jordi Kaolitic
Redacció
23 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:03h
Després de l'èxit de participació del concurs Confinament 2020, el grup fotogràfic El Gra va posar en marxa una nova iniciativa, aquest cop solidària: per cada fotografia participant, el grup donarà un euro a l'entitat Associació Solidaritat i Ajuda Veinal (ASAV). Fins el 21 de juny, data límit per enviar les propostes, han participat un total de 190 persones al concurs.

Les fotografies guanyadores es donaran a conèixer el dia 29 de juny, dia en què hauríem celebrat la Festa Major, i en què celebrarem un Sant Pere en petit format. Es penjaran al Facebook d'El Gra, i un jurat, format pels fotoperiodistes Sandra Balsells, Emilio Morenatti i Mingo Venero, de reconegut prestigi internacional, escolliran les 10 millors fotografies i les 3 millors en la categoria Coronavirus. Les guanyadores es publicaran a la web d'El Gra amb els noms i cognoms dels autors.

La importància del concurs, però, és que hi hagi el màxim de participació, ja que per cada fotografia que participi l'entitat donarà un euro a l'ASAV, entitat amb qui ja col·labora amb una donació anual de 50 euros i a la qual també va fer una donació extraordinària de 500 euros fa unes setmanes.