1 de 10
esports - VI Duatló

Es presenten els detalls de la BFAST Duatló de Rubí

La prova constarà de 27.5km repartits en tres trams

Presentació de la BFAST Duatló de Rubí | Anna Claverol
per RubiTV.cat, 18 de febrer de 2019 a les 20:00 |
Aquest any torna la Duatló de Rubí, que tindrà lloc el proper 17 de març a les 10:00h de matí a la Rambla del Ferrocarril i voltants. Enguany és la 6a edició d'aquesta prova organitzada pel Club Natació Rubí.
 

Un any més, la prova formarà part de la Copa Catalana de Clubs de la Federació Catalana de Triatló. Enguany, la Duatló durà el nom de la marca de roba esportiva BFAST.

La duatló constarà de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 en bicicleta i 2,5 més a peu. Aquest any s’ha fet un petit canvi al primer tram a peu per tal de fer-ho més net i més atractiu.

 
El primer tram a peu tindrà lloc al barri de Les Torres i del 25 de Setembre, el de bici serà per la carretera comarcal i pel polígon de Cova Solera, i el darrer tram a peu tornarà a ser pel barri de Les Torres i pel 25 de Setembre.

L'Ajuntament de Rubí ha agraït un cop més al CN Rubí "el treball i esforç que realitza durant tot l'any per poder dur a terme aquesta prova tan important", ha expressat el regidor d'Esports, Juan López. En l'activitat hi col·laboren els consistoris de Rubí i Sant Cugat, i la Federació de Triatló de Catalunya, a més de 120 voluntaris que la fan possible.

Les inscripcions per a la Duatló es van obrir el passat 1 de febrer, i restaran obertes fins el dia 13 de març. Des de l'organització esperen al voltant d'unes 400 inscripcions.

 

Participació