coronavirus

Així serà el «Sant Jordi» d'estiu a Rubí

Les llibreries organitzen activitats adaptant-se a les mesures de seguretat

per RubiTV.cat , 22 de juliol de 2020 a les 11:30 |
L'organització ha explicat que no serà un Sant Jordi, però intentaran que s'hi assembli | Bernat Cedó
Després que el 23 d'abril no es pugués celebrar la Diada de Sant Jordi a causa de la situació de pandèmia, la Cambra del Llibre de Catalunya va traslladar aquesta celebració al 23 de juliol, amb unes mesures "duríssimes i restrictives" que evitin qualsevol mena d'aglomeracions.

A Rubí, la llibreria Lectors, al tren! acollirà una signatura de llibres de la novel·la gràfica La Nacionalien de Sandro Bassi, que va presentar el passat divendres a la mateixa llibreria. Per assistir a la cita, s'haurà de reservar cita prèvia demanant-ho presencialment a la mateixa llibreria o enviant un correu [email protected].


Pel que fa al Racó del Llibre, ha organitzat també una parada a la carpa davant de la llibreria durant tot el dia, i a la tarda hi haurà dues signatures de llibres a la mateixa carpa: a les 17h, Jorge Portela, a les 18h, Enric Escofet - amb el seu Rubí Desaparegut - i a les 19.30h, una presentació de Sr. Dolor, me cansé de ti, de l'autora local Blanca Vallhonrat.

Enric Escofet també signarà Rubí Desaparegut de 19h a 20h a L'ombra, que també tindrà una parada davant de la llibreria durant tot el dia.


Pel que fa a Rubí Acull, que preveia fer una exposició d'obres d'art amb finalitat solidària, finalment ha hagut de suspendre-la perquè l'Ajuntament li ha denegat el permís.





 

Participació