ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Junts per Rubí creu que és urgent més il·luminació a la ciutat

L'aposta del partit forma part de la proposta de l'espai públic que presentarà a les eleccions municipals 2019

per Carla Serra, 20 de febrer de 2019 a les 19:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Junts per Rubí ja està treballant en el programa electoral que presentarà per les eleccions municipals del mes de maig i una de les propostes que consideren més necessàries, relacionada amb l'espai públic, és la il·luminació dels carrers de la ciutat.


El portaveu de la formació, Jaume Buscallà, ha explicat que s'haurien d'aplicar tres mesures per garantir la seguretat dels ciutadans i ciutadanes de Rubí. En primer lloc posar més il·luminació als carrers de la ciutat: "Hem estat sondejant hi ha al voltant de 25 o 30 carrers de diferents barris com Ca n'Oriol que hi ha falta d'il·luminació i això provoca als nens i persones grans una incertesa al moure's". En segon lloc ha remarcat la importància d'instal·lar llums a les parades d'autobús. I finalment instal·lar fanals entre les carreteres i les urbanitzacions de Rubí. 

Buscallà ha explicat que més endavant presentaran una proposta extensa de l'espai públic que respondrà a les necessitats de la ciutadania de Rubí, però ha assegurat que aquesta qüestió és imprescindible i urgent per garantir la seguretat. 

 

Participació