coronavirus

Rubí recull 470 quilos de joguines per a famílies afectades per la Covid-19

Les joguines s’han manipulat seguint les mesures preventives necessàries i s’han lliurat a 55 infants d’entre 2 i 10 anys totalment higienitzades

per RubiTV.cat, 30 de juliol de 2020 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament ha recollit, gràcies a la campanya Encara poden donar molt de joc!, 470 quilos de joguines destinades a les famílies de la ciutat més afectades per la crisi de la Covid-19. La campanya demanava aportar joguines que ja no es fan servir, i que es podran portar a la deixalleria de Cova Solera o a qualsevol altre punt de la deixalleria mòbil fins el proper 7 de juliol.Abans de lliurar les joguines, l’Ajuntament les ha higienitzat degudament, i han estat sempre manipulades seguint les estrictes mesures de seguretat. En total, s'han lliurat a 55 infants d'entre dos i 10 anys. D'aquestes joguines, una part provenen d'una campanya interna que han fet els Mossos d'Esquadra de Rubí per col·laborar amb la iniciativa.

Al llarg de l’any, el Servei Educatiu de Residus promou la reutilització de joguines que encara estan en bon estat i que ja no es fan servir. Encara poden donar molt de joc! és un projecte de prevenció de residus que evita que una gran quantitat de recursos que encara tenen un gran recorregut de vida útil es converteixin en residus. Les deixalleries ─tant la de Cova Solera com les mòbils─ continuen recollint aquest tipus de material de cara a l’edició nadalenca de la campanya.


 

Participació