1 de 10
participació ciutadana

Última setmana per participar a la consulta pública prèvia l’elaboració de diverses ordenances

La consulta estarà oberta fins al 21 d'agost

L'Auntament de Rubí | RubiTV.cat
per RubiTV.cat, 17 d'agost de 2020 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Rubí va obrir a finals de juliol una consulta pública prèvia l’elaboració de les ordenances fiscals que regulen el recàrrec de l'Impost de béns immobles (IBI) sobre habitatges desocupats amb caràcter permanent i la taxa de drets d'examen per als processos selectius o constitucions de borses convocats pel Consistori a través de les corresponents ordenances fiscals; i una ordenança no fiscal que regularà el preu públic per establir el sistema de copagament del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD).

Aquesta consulta pública es farà en compliment de l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que estableix la necessitat de dur a terme aquestes consultes públiques per recollir l'opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma.


En aquest cas es busca l’opinió de la ciutadania en relació als problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i l'oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma i les possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries.

La consutla pública estarà oberta fins el proper 21 d'agost i s'hi podrà participar a través del portal web Participa Rubí.

 

Participació