ple municipal desembre

L'AUP proposa un increment dels serveis a la Finca Font del Ferro

Lamenta que el projecte no hagi rebut el suport polític necessari fins ara

per RubiTV.cat, 17 de desembre de 2018 a les 15:22 |
La Font del Ferro en una de les seves jornades de portes obertes | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'AUP presentarà al proper Ple una moció amb una bateria de propostes per al desenvolupament efectiu de la Font del Ferro, que des del mes d'octubre és un mitjà propi personificat de l'Ajuntament, tal com es va aprovar al Ple per unanimitat.

El canvi estatutari permet un replanetejament de la dimensió i l'abast del projecte, i permet "fer una aposta per un col·lectiu i un projcte pel qual mai s'ha apostat més enllà del titular puntual", diu la formació, que afegeix que en els darrers anys el servei de la Font del Ferro ha estat "en el millor dels casos, millorable".


L'Alternativa proposarà, en la seva moció, que s'aturi l'actual tramitació d'adjudicació del contracte de manteniment de zones verdes i que s'estableixi el compromís de realitzar una licitació del contracte de manteniment de zones verdes de curta durada, que permetria que aquesta responsabilitat fos assumida de manera progressiva per la Font del Ferro.

Per això, també proposen una auditoria externa que reflecteixi la situació actual de la Finca Font del Ferro que permeti determinar la capacitat de treball i responsabilitat que podria assumir en l'actualitat. Alhora, això permetria quantificar les necessitats, tant materials com humanes, per tal que el projecte tingués la capacitat d'assumir les tasques de manteniment de zones verdes de la nostra ciutat, que recorden que actualment estan en mans d'una empresa externa.


Finalment, l'AUP demana la realització d'un pla d'empresa que permeti dimensionar a nivell humà i material el projecte i les seves necessitats, tot marcant-se l'objectiu que en deu anys, la Font del Ferro tingui la capacitat de ser l'encarregada del manteniment de les zones verdes de Rubí.

L'AUP considera que la Font del Ferro és un equipament i un projecte "il·lusionant per la seva potencialitat envers el col·lectiu de persones amb diversitat funcional", però que "al llarg del seu recorregut no ha tingut ni el suport ni l'aposta política que garantís el seu desenvolupament".

 

Participació