Gairebé 250 alumnes de Rubí, confinats per casos de Covid-19

Es comptabilitzen 13 positius de coronavirus entre els estudiants i 8 grups aïllats

Primer dia de classe.
Primer dia de classe. | Juanma Peláez
25 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:11h
El degoteig de grups que s'aïllen per casos de Covid-19 a Rubí continua. Segons les dades del Departament d'Educació, ara ja són 6 les escoles afectades a la ciutat, que sumen 8 grups. En total representen 240 estudiants rubinencs que actualment estan a casa per prevenció. D'aquests, 13 han donat positiu amb prova PCR. Pel que fa als docents i al personal d'administració i serveis (PAS), no hi ha cap positiu però sis estan aïllats per haver tingut contacte amb els menors. 

En concret, hi ha grups confinats a: Escola 25 de Setembre (1), Institut Torrent dels Alous (1), Ribas (2), Institut Duc de Montblanc (1), Escola Montessori (2), Institut L'Estatut (1). A més a més segons ha informat aquest mateix divendres, l'Ajuntament també constata que hi ha 2 grups més a L'Institut La Serreta. 

El regidor d’Educació, Víctor García Correas, ha fet balanç de la segona setmana d’escola a la ciutat. García ha enumerat la situació de les aules que s’han vist obligades a confinar grups. El responsable d’Educació ha insistit en un missatge de tranquil·litat cap a les famílies “vull destacar la feina feta pels professionals i docents dels centres i recordar que el contagi originat als centres educatius és inexistent”.

Tots aquests hauran de complir una quarantena de 14 dies abans de la reincorporació al centre. Cal recordar que a partir de dilluns 28 aquest període preventiu es reduirà a 10 dies.