carnaval

Arriba el Carnaval a Rubí

Aquest dijous arrenca la programació de Carnaval, amb una vintena d'activitats per tots els públics

per RubiTV.cat, 26 de febrer de 2019 a les 13:11 |
Ana María Martínez i Moisés Rodríguez presenten la programació de Carnaval | Lali Àlvarez (Ajuntament de Rubí)
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous arrenca la programació de Carnaval, que s'allargarà fins el proper dimecres, 6 de març, i que inclou una vintena d'activitats.

Dijous, 28 de febrer (Dijous gras)


Entre les 17h i 20.30h, la biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà un taller de creació de la sardina de Carnaval.

A les 19.30h s'inaugurarà l'exposició de màscares i es lliuraran els premis del 32è Concurs de Màscares de l'Escola d'Art i Disseny edRa, a la pròpia escola, situada al carrer Joaquim Blume, 28.


Dissabte, 2 de març 

La Rua de Carnaval arrencarà a les 18.30h, que sortirà de la plaça del Doctor Pearson i comptarà amb la dinamització de la Bandarra Street Orkestra, Xanqués i els Diables de la Riera. La Rua comptarà amb el tradicional concurs de comparses, amb tres premis de 700, 400 i 200€.

A les 19.30h hi haurà una xocolatada i una guerra de confeti a la plaça del Doctor Guardiet, un cop finalitzada la Rua, i tot seguit, a les 20h hi haurà un concert a càrrec de Dj. Enka. 

El Ball de Carnaval, al Celler, s'iniciarà a les 22h i durarà fins les 3.30h, i serà gratuït. Els encarregats d'amenitzar el ball seràn Dj. Amorós i Dj. Uri Farré, i l'esdeveniment comptarà amb punts informatius de la campanya No és No i un punt de prevenció de consum de drogues. 

No és permesa l'entrada sense el DNI original. Les persones menors de 16 anys nomès podran entrar acompanyades de progenitors/es, tutors/es o acompanyant autoritzat.

Diumenge, 3 de març

A partir de les 11h a la plaça del Doctor Guardiet hi haurà l'activitat Apicirc, amb la companyia Pessic de Circ, un espai de joc i experimentació sensorial ambientat en el circ i les abelles. Està adreçat als infants de 3 a 6 anys.

A la mateixa hora a la plaça de Catalunya s'instal·larà l'Espai empissarrat, un espai ple d'objectes polivalents per tal que els infants els puguin transformar. Estarà dinamitzat per la companyia Què Fas, Carlota?

Finalment, també a les 11h a la rambla del Ferrocarril hi haurà l'espai de jocs Ecojuga, un projecte per potenciar el joc col·lectiu per aprendre a transformar els residus en objectes útils. Estarà dinamitzat per la companyia La Residual

A les 12h s'iniciarà la Rua infantil de Carnaval, amb el Petit Lilo, Batukando d'Alea Teatre, el Submarí dels Beatles, el Bòjum, Bricandeira, TrastoKarts i Diables de la Riera. La sortida serà des de la plaça Pere Aguilera.

Per finalitzar la rua, hi haurà un ball infantil a les 13h a la rambla del Ferrocarril, amenitzat per Dj. La Puça.

Dimarts, 5 de març

Les tres comparses guanyadores del concurs rebran els seus premis en un acte que tindrà lloc a les 19.30h al Museu Municipal Castell.

Dimecres, 6 de març

A les 18h a la plaça Pearson, la Cremallera Teatre explicarà la història del rei Carnestoltes i la vella Quaresma, en la concentració del seguici fúnebre. La cercavila del seguici fúnebre arrencarà a les 18.30h, amb la Cremallera Teatre, els Tronats del Tabal, la Colla Gegantera de l'AMPA de l'escola de Ca n'Alzamora i Les Planyívoles de la Serreta.

A les 19h es cremarà la sardina de Carnaval, amb la Colla de Diables de la Riera, a l'Escardívol. 

 

Participació