1 de 10
1-o

Rubí commemorarà l'1-O davant dels col·legis electorals

La plataforma recordarà el moment de l'obertura dels col·legis electorals i restaurarà la placa de la Plaça 1 d'octubre

L'obra d’Assumpta Arasa Altimira: 55 urnes per la llibertat | Assumpta Arasa
per Marta Casas, 30 de setembre de 2020 a les 10:41 |
El proper 1 d'octubre, quan farà tres anys de la celebració del referèndum, la plataforma que duu aquest nom i que aglutina els diversos perfils independentistes de Rubí - les entitats i partits, però també persones a títol individual - commemorarà els fets amb petits actes simbòlics, adaptats a les actuals circumstàncies i restriccions per la Covid-19.

A les 9 del matí, membres de la plataforma seran als punts que van ser col·legi electoral - els instituts de la ciutat, el CAP Anton de Borja i el casal d'avis - per recordar el moment de l'obertura dels mateixos, ja que va ser "un moment molt especial", han comentat.


A la tarda, a les 20h, es convocarà una concentració estàtica a la plaça de l'estació, rebatejada com a "Plaça 1 d'octubre", ja que va ser el lloc on es va reunir la gent el dia 1 d'octubre de 2017 un cop es van tancar els col·legis. Allà, es llegirà un manifest i es restaurarà una de les plaques que rebatejava la plaça. Els CDR local també ha anunciat la seva participació en aquests actes. 

 

Participació