fòrum d'intel·ligència i sostenibilitat urbana

L'alcaldessa participa al fòrum «Greencities», que se celebra aquests dies a Màlaga

El fòrum d'intel·ligència i sostenibilitat urbana aborda els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a base per dissenyar les ciutats del futur

per RubiTV.cat, 1 d'octubre de 2020 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, ha participat aquest dimecres i dijous al fòrum Greencities a Màlaga. Es tracta d'una trobada de referència de tots els agents implicats en la construcció de ciutats intel·ligents i sostenibles a l'Estat espanyol, ja que la tecnologia i la sostenibilitat són els eixos centrals del certamen.

A Greencities s'hi troben institucions, administracions públiques, empreses i professionals, amb l'objectiu de "connectar projectes, establir contactes, explicar idees, oferir serveis, abordar les noves tecnologies i obtenir inspiració", explica l'Ajuntament de Rubí.


En l'edició d'enguany, el fòrum vol establir les línies de futur i aprofundir en un nou full de ruta en base als Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, i que tenen com a finalitat l'eradicació de la pobresa, la protecció del planeta i assegurar la prosperitat per a tothom a través del desenvolupament sostenible.

Un dels grans temes que aborda Greencities fa referència a la mobilitat urbana, cercant noves fórmules més sostenibles, i d'on podrien sorgir idees de cara al futur per aplicar a l'avinguda de l'Estatut, que l'Ajuntament té previst transformar perquè esdevingui un carrer i no una via de pas interurbana.


Al fòrum hi han assistit també els regidors de Planejament Urbà, Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto Ortiz, i de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez Cantón.

 

Participació