Martí Gironell presenta «Paraula de jueu» aquest dijous al Racó del Llibre

Després de l'èxit de la primera novel·la, "El pont dels jueus", arriba l'esperada continuació

Martí Gironell, en una imatge d'arxiu
Martí Gironell, en una imatge d'arxiu | Pere Francesch/ACN
Redacció
05 d'octubre del 2020
Aquest dijous, 8 d'octubre (19h) la Carpa del Racó del llibre acollirà la presentació de la nova novel·la de Martí Gironell, Paraula de jueu. Es tracta de la continuació de l'exitosa El pont dels jueus.

A través dels ulls d'en Kim, descendent del constructor d'El pont dels jueus, i l'Ester, una noia cristiana que treballa entre l'hostpital de l'Almoina de Barcelona i el call jueu, la novel·la relata com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat, i es capbussa en els costums del segle XIV; i com s'intenta aixecar un pont d'entesa entre ambdues religions, una empresa que no serà gens fàcil.

Martí Gironell (Besalú, 1971) és escriptor i periodista, llicenciat en Filologia Anglesa i Periodisme. Ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV·, i col·labora en mitjans de comunicació com El Punt Avui, La República, Enderrock i L'Illa dels llibres.Entre les seves publicacions destaquen El pont dels jueus, La venjança del bandoler (Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica del 2008), L'arqueòleg, L'últim abat, El primer heroi i La força d'un destí (Premi Ramon Llull l'any 2018).