L'impacte de la Covid-19 en les dones, a debat

Es farà per la via telemàtica el proper 15 d'octubre a les 17h

La sessió serà telemàtica, el 15 d'octubre a les 17h
La sessió serà telemàtica, el 15 d'octubre a les 17h | Ajuntament de Granollers
NacióDigital
09 d'octubre del 2020
El Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Rubí ha organitzat pel proper dijous, 15 d'octubre (17h) una xerrada - debat sobre l'impacte de la Covid-19 en les dones; una sessió que s'emmarca en el procés d'elaboració del Pla d'Igualtat Municipal.

En una primera part de la sessió, l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, presentarà les dades de dones a ateses a Rubí pel Servei d’Igualtat des que va començar la crisi sanitària, i les mesures que s’han dut a terme des del consistori.

Després, Blanca Moreno, de la Consultoria MiT, explicarà com ha afectat les dones la crisi sanitària de la Covid-19 i quines conseqüències tindrà per elles en el futur.

La segona part de la conferència servirà per presentar el Protocol d'abordatge a la violència masclista de Rubí, a càrrec de la psicòloga del SIAD Anna Calsina Casas, i també el procés d'elaboració del Pla d'Igualtat Municipal que va arrencar el mes de juny, a càrrec novament de Blanca Moreno.

La sessió telemàtica es desenvoluparà el pròxim 15 d’octubre a les 17 h a través de la plataforma Jitsi Meet i la moderarà l’empresa MiT, encarregada d'elaborar el Pla d’Igualtat.

Aquesta xerrada - debat s'adreça a membres d’entitats de tota mena i, especialment, a dones que hi puguin estar interessades. Per rebre l’accés a la plataforma cal inscriure’s a l’activitat a través del correu [email protected].