Les agents pel civisme es donen a conèixer a la ciutadania

Durant aquesta setmana instal·laran diversos punts informatius per explicar la seva tasca

Imatge de la rebuda de les noves agents cíviques, l'octubre de 2019
Imatge de la rebuda de les noves agents cíviques, l'octubre de 2019 | Carla Serra
Redacció
05 d'octubre del 2020
Aquest dilluns ha començat una campanya informativa, impulsada per les agents pel civisme de Rubí, que té l'objectiu de donar a conèixer aquest servei entre la ciutadania.

Per això han instal·lat un punt informatiu itinerant per la ciutat, que comptarà amb la presència de dues agents i el material divulgatiu que reparteixen habitualment: tríptics informatius, adhesius, kits de tinença d'animals...

Totes les persones interessades en conèixer la tasca i les funcions de les agents pel civisme es podran acostar a aquests punts i rebre la informació que necessitin. Aquest matí, han estat a l'Avinguda Castellbisbal, a Can Fatjó.

Demà, dimarts (16h - 19h) seran a la plaça Tarradellas, al barri de LA Serreta, metre que dimecres (10h - 13h) el punt d'informació s'instal·larà a la plaça Aragó, a Ca n'Oriol. Dijous (16h - 19h) es trobaran al passeig de Francesc Macià amb Pere Esmendia, al centre, i divendres, a la plaça del Mercat (10h - 13h).

L'última parada serà el dissabte, de 10h a 13h a la Rambla del Ferrocarril, a l'extrem més proper al mercadal setmanal, al barri de Les Torres.