coronavirus

Últims dies per optar a les subvencions 2020 pel teixit comercial de Rubí afectat per la pandèmia

L'objectiu és fomentar la continuïtat del comerç urbà, hostaleria i serveis de proximitat de la ciutat

per Rubitv.cat, 6 d'octubre de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat mes d'agost, l'Ajuntament de Rubí va obrir la convocatòria de les subvencions 2020 per als establiments comercials, de serveis i de restauració de la ciutat que hagin patit els efectes de la pandèmia del coronavirus. L'objectiu final d'aquestes subvencions, que poden arribar fins als 1.200 euros per negoci, és fomentar la continuïtat del teixit comercial local i de proximitat. 

Les ajudes, que tenen una partida reservada de 400.000 euros, hauran de ser destinades a fer front a despeses de personal, tributàries i materials. Així doncs, les quantitats a les quals es poden optar varien en funció del personal contractat i de la superfície de l'establiment. Els negocis interessats han d'estar donats d'alta com a activitat econòmica abans del 4 de maig del 2020 i no han de tenir obert un expedient administratiu per infracció. 


El teixit comercial del municipi podrà formalitzar la seva sol·licitud fins al 14 d'octubre de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica, o bé presencialment, a través de la Finestreta Única Empresarial (FUER) amb cita prèvia. Les bases de la convocatòria i la documentació requerida es pot consultar aquí.

 

Participació