coronavirus

Torna a augmentar el nombre de grups escolars confinats a Rubí

Els centres afectats per la Covid-19 són 11, de tots els cicles educatius. També hi ha hagut un cas al Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol i un dels grups confinats és d'una extraescolar

per RubiTV.cat , 23 d'octubre de 2020 a les 17:00 |
Aquest divendres ha tornat a augmentar el nombre de grups escolars confinats a Rubí, segons les dades proporcionades per l'Ajuntament aquest migdia. El nombre de grups confinats ja són 25, d'11 centres diferents, i de tots els cicles educatius, inclòs també un grup del Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol. Per primer cop, a més, s'ha hagut de confinar un grup d'una activitat extraescolar.

Els grups confinats es reparteixen entre l'escola Maristes (4), el Regina Carmeli (6), l'institut-escola Teresa Altet (3), el Duc de Montblanc (3), el Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol (1), l'escola Rivo Rubeo (2), l'escola Montessori (1), l'institut Torrent dels Alous (2), el J.V. Foix (1), l'escola bressol municipal Sol Solet (1) i l'institut L'Estatut (1).


Alguns grups acabaran la quarantena avui mateix, és a dir que a partir de dilluns podran tornar a les seves classes. Altres, podran sortir del confinament al llarg del cap de setmana, mentre que nou dels grups encara hauran d'estar-se a casa dilluns, i dimarts ja podran reprendre l'actitvitat. Les dates de retorn a les escoles, segons explica l'Ajuntament, són aproximades.
 

 Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 22 d'octubre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


22,6%centres afectats
1.162 dels 5.131 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 226 municipis diferents.
2.128aules tancades
Més de 2.000 classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables, però només un centre està totalment clausurat.
51.101persones confinades
De les quals, 48.715 confinats són alumnes (el 3,38% del total), 2.238 són docents i personal PAS i PAE (1,36%), i 148 és personal extern.
10.338positius detectats
Dels quals, 3.942 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 9.249 positius detectats a alumnes (0,64% del total d'alumnes), 991 a docents i personal PAS i PAE (0,6%), i 98 a personal extern.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació