coronavirus

Disminueix el nombre de grups escolars confinats preventivament

Tots podran tornar a les aules passat el pont de la Puríssima

per RubiTV.cat , 30 de novembre de 2020 a les 13:00 |
Aquest dilluns ha disminuït el nombre de grups escolars confinats a Rubí respecte al dimarts, data de la darrera actualització, tot i que s'han afegit cinc alumnes i un docent del Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol.

Els grups confinats avui dia són a l'Institut Duc de Montblanc, un a l'escola Balmes i un a l'escola Regina Carmeli, a més d'aquest grup d'alumnes i un docent del CEE Ca n'Oriol.


Pel que fa a les dates de finalització del confinament preventiu - que l'Ajuntament adverteix que són aproximades -, tots podran tornar a les classes passat el pont de la Puríssima.
 

Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 30 de novembre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).


10,4%centres afectats
529 dels 5.104 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 151 municipis diferents.
724aules tancades
Menys d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables i dos centres estan totalment clausurats.
17.556persones confinades
De les quals, 16.727 confinats són alumnes (el 1,16% del total), 798 són docents i personal PAS i PAE (0,49%), i 31 és personal extern.
29.889positius detectats
Dels quals, 1.604 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 26.922 positius detectats a alumnes (1,87% del total d'alumnes), 2.699 a docents i personal PAS i PAE (1,65%), i 268 a personal extern.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació