infància

Obertes les inscripcions per als Casals d'infants diaris

L'Ajuntament reprèn el servei el 19 d'octubre, després de mesos d'aturada per la pandèmia

per RubiTV.cat , 16 d'octubre de 2020 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres, l'Ajuntament de Rubí ha obert les inscripcions als Casals d'infants diaris, un servei que disposa de 40 places per a nens i nenes de 3 a 12 anys escolaritzats a la ciutat. El recurs té l'objectiu de "donar suport i estimular el desenvolupament de cada infant, i ajudar en la socialització i l'adquisició dels aprenentatges bàsics".

L'activitat es reprendrà el 3 de novembre, després de l'aturada forçosa que ha patit durant l'estat d'alarma, a l'Institut - Escola Teresa Altet.


Tots els grups del Casal estaran formats per com a màxim 10 infants, que funcionaran com a grups estables, amb la qual cosa les inscripcions es faran escollint una de les tres opcions disponibles: dilluns, dimecres i divendres (30 euros al mes); dimarts i dijous (20 euros al mes) o bé un dia a la setmana, a escollir (10 euros al mes). L'horari del servei serà de 17h a 19h, i les entrades i sortides es faran de forma esglaonada.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la Seu Electrònica. Trobareu la informació i l’imprès de sol·licitud d’inscripció en aquest enllaç. La petició s’ha de presentar prioritàriament de manera telemàtica en forma d’instància genèrica. Només per a aquelles famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud telemàticament, el tràmit es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, reservant la cita prèviament.


Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció. S’informarà la família telefònicament de si ha obtingut o no la plaça sol·licitada i del dia que l’infant podrà començar l’activitat.

 

Participació