Nous espectacles a La Sala per completar la programació estable

Cesc Gay portarà el seu "53 diumenges" i la música tindrà un gran protagonisme en la nova programació

Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala
Maria Pla actuarà aquest diumenge a La Sala | Ajuntament de Rubí
Redacció
21 d'octubre del 2020
El Teatre Municipal La Sala ha completat la programació de la seva temporada estable, després d'haver aconseguit reprogramar molts dels espectacles que estaven previstos a la primavera però es van haver d'ajornar a causa de la Covid-19.

Entre els nous títols de la temporada hi haurà l'obra 53 diumenges, que es podrà veure els dies 20 i 21 de novembre en el format Entre bambolines. El muntatge, escrit i dirigit per Cesc Gay, està protagonitzat per Pere Arquillué, Marta Marco, Lluís Villanueva i Àgata Roca.

La música tindrà molt protagonisme en la nova programació: el 22 de novembre La Sala acollirà el tradicional concert de tardor, organitzat pel Foment de la Sardana, i que enguany comptarà amb la participació de la Cobla Ciutat de Girona. El 29 de novembre, Zurita pujarà a l'escenari del teatre per presentar la seva nova carrera en solitari, amb algunes col·laboracions especials.

Hotel Cochambre, ja coneguts per actuacions a la Festa Major de Rubí, presentaran a La Sala el seu espectacle-concert Ex Cupidos, una proposta en format acústic però amb el segell habitual de la formació, de música i humor.

El 20 de desembre, La Xarxa tornarà a portar a La Sala La marató de contes, com sempre amb una finalitat solidària; i el 30 de desembre, se celebrarà el tradicional concert de valsos i danses a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès, en aquest cas sota el títol De l'opereta vienesa a la sarsuela catalana.

L'equipament municipal també acollirà, els divendres a les 21h, les properes projeccions de cinema del Cicle Gaudí, tant les que es van ajornar per la pandèmia com les noves entregues: Jaume Plensa, ¿Puedes oirme? (23 d'octubre), L'ofrena (6 de novembre), La boda de Rosa (27 de novembre) i Las niñas (18 de desembre).

Totes les entrades per als espectacles de La Sala es poden adquirir al mateix equipament o bé a través de la pàgina web.