associació d'adjudicataris del mercat municipal

FOTOS Aquestes són les fotografies guanyadores del concurs de l'Associació d'adjudicataris del Mercat Municipal

Els premis són lots de productes valorats en 50, 100 i 200 euros

per RubiTV.cat, 26 d'octubre de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es coneixen els guanyadors del concurs de fotografia organitzat per l'Associaió d'Adjudicataris del Mercat Municipal, que s'ha dut a terme al llarg dels mesos d'agost i setembre, i que ha rebut prop de 200 fotografies.

El jurat, format pels fotògrafs professionals Jordi Gatell i Josep Blanes, i per la component del Grup Fotogràfic El Gra Elisa Lucas, es va reunir a principis de la setmana passada, i ja ha decidit qui seran els guardonats d'aquest primer concurs, que s'enduran un lot de productes del Mercat Municipal valorat en 50, 100 i 200 euros pel tercer, segon i primer premis respectivament.


Els guanyadors es van donar a conèixer la setmana passada, entre dijous i dissabte: el tercer premi ha estat per @mayte_mcm; el segon, per @leokelly9120 i el primer, per @jowii26.

Totes les fotografies presentades es poden veure a l'Instagram, seguint l'etiqueta que s'havia de fer servir necessàriament per participar al concurs: #concursfotografiamercatrubi2020. L'Associació d'adjudicataris dona per fet que repetirà aquest concurs l'any vinent, en vista de la bona rebuda que ha tingut aquesta primera edició.


Les fotografies guanyadores del primer concurs de fotografia del Mercat Municipal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AAMercatMunicipalRubi (@aamercatmunicipalrubi) el 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AAMercatMunicipalRubi (@aamercatmunicipalrubi) el 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AAMercatMunicipalRubi (@aamercatmunicipalrubi) el


 

Participació