La Marató 2020

Dos hospitals del Vallès Occidental, escenaris de la «Marató de TV3»

L'edició del 2020, dedicada a la Covid-19, comptarà en connexions en directe des dels principals hospitals de Catalunya

per Redacció , 2 de novembre de 2020 a les 09:00 |
TV3 prepara una Marató 2020 dedicada a la Covid-19 amb moltes novetats donat el context de pandèmia. Enguany, l'edició del mític programa comptarà amb un format més descentralitzat, i hi haurà connexions en directe i entrevistes des dels principals hospitals del país, entre els que han estat escollit l'Hospital de Terrassa i l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

El centre sanitari egarenc s'afegeix a la llista, de la que també en formen part l'Hospital Vall d'Hebron, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la UB, el Parc de Salut Mar, l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'Hospital Germans Trias i Pujol, l'Hospital de Bellvitge, Sant Joan de Déu, l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'Hospital Sant Joan de Reus, l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Sant Pau.


El programa serà presentat pels periodistes Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté, i després de tot un dia de connexions arreu del país, es traslladarà al tradicional plató dels estudis de la cadena de televisió pública de Catalunya ben entrada la tarda.

Tot i que la Marató tindrà lloc el 20 de desembre, enguany es poden fer donacions telefòniques cada dimecres, de set a nou del vespre, trucant al 900 21 50 50. Tot i que el dia de l'emissió s'ampliarà l'atenció als donants, les seus tindran menys aforament per les restriccions contra la Covid-19, motiu pel qual s'ha decidit avançar l'obertura de la línia.

 

Participació