1 de 10
documental

Es presenta «A quemarropa el amor», el documental sobre la vida de Carlos Ernesto García, a Rubí

Vicente Holgado és el director de l'obra sobre el poeta salvadoreny afincat a la nostra ciutat

per RubiTV.cat, 28 de febrer de 2019 a les 11:45 |


Dimarts a la tarda es va presentar a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler el documental A quemarropa el amor, que explica la vida i la història de Carlos Ernesto García. 


El director del documental, Vicente Holgado, que va estudiar als Estats Units i ha rebut diversos premis pels seus guions i documentals, i explica que quan va conèixer Carlos Ernesto García va proposar-li plasmar la seva vida en un documental, un documental que no va ser senzill de realitzar, tal com expliquen l'autor i el propi protagonista.

Carlos Ernesto García, poeta salvadoreny afincat a Rubí des de fa vint anys, té una història particular que s'explica a A quemarropa el amor, que és un viatge particular a través de l'univers particular de l'autor que, amb vint anys, va perdre part de la seva família en un atemptat perpetrat pels Escuadrones de la muerte a El Salvador. 


Al llarg de la seva trajectòria artística, per la qual s'han interessat diverses disciplines artístices, Carlos Ernesto García no ha deixat mai de denunciar els conflictes que commocionaven la societat salvadorenya durant els 12 anys de guerra. 

El documental, una història de superació, amistat i valor, està en procés de difusió i farà un recorregut per diverses ciutats catalanes, tot i que encara no es coneixen les dates i els llocs. Es va estrenar a Barcelona el passat mes de gener.

 

Participació