1 de 10
coronavirus

Els ingressats per Covid-19 als hospitals de Terrassa es mantenen per sota de 200 mentre les morts es disparen: 31 en set dies

Del total, 109 són veïns de la ciutat, i altres de poblacions veïnes

Els hospitals de Terrassa tenen 180 | Albert Alemany
per Marc Solé, 13 de novembre de 2020 a les 20:00 |
La xifra d'ingressats als hospitals de Terrassa es troba en caiguda, sense grans repunts. Aquest divendres, els hospitals de Terrassa atenen 180 pacients per Covid-19, 49 menys respecte al fins ara pic de la segona onada, el divendres 6 de novembre. La setmana havia començat amb 216, però dos dies despres, el dimecres, la xifra va caure fins a 178.

Pel que fa a les dades de morts, segueixen altes: l'última setmana han mort 31 persones a Terrassa per coronavirus. A l'anterior se'n comptabilitzaven 22, i fa dues, tan sols vuit. Aquests nombres eleven a 351 el total de defuncions a la ciutat durant la pandèmia. En tot el mes de setembre se n'havien produït vuit.


L'Hospital de Terrassa compta amb 76 ingressats: 66 són a planta i 10 a l'UCI. El mateix centre atén 10 persones a domicili, mentre que l'Hospital de Sant Llàtzer té dos pacients. A l'Hospital Universitari MútuaTerrassa hi ha 73 persones hospitalitzades a planta, sis a l'UCI i set a la Unitat de Semicrítics. Sis persones es troben en hospitalització domiciliària.

D'aquest total, 109 són veïns de Terrassa, segons dades de Salut, i la resta són de poblacions veïnes que tenen els de Terrassa com a centres hospitalaris de referència.


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació