coronavirus

L'avinguda de La Llana tornarà a ser de vianants els caps de setmana i festius

Es recupera la mesura que es va aplicar al maig, tenint en compte el confinament municipal

per RubiTV.cat , 19 de novembre de 2020 a les 19:30 |
La mesura s'aplica tenint en compte el confinament municipal | Localpres

El Comitè d’emergències de la Covid-19 ha decidit tornar a activar de forma temporal el tancament al trànsit d’un tram de l’avinguda de la Llana i el passeig de la Riera a partir d'aquest dissabte, 21 de novembre, perquè la ciutadania hi pugui passejar o fer esport respectant la distància interpersonal de seguretat.

La mesura s’aplicarà els caps de setmana i els dies festius entre les 10 i les 20 h, en el tram comprès entre la plaça de la Verneda i el Pont de Can Claverí i al passeig de la Riera.Mentre durin les restriccions del trànsit, els vehicles tenen com a alternativa el carrer del pont de Can Claverí, en sentit nord; i la carretera C-1413, en sentit sud. Pel que fa a l'aparcament, el Consistori recomana estacionar a la plaça de la Verneda o el carrer del Pont de Can Claverí. Els vehicles que estiguin estacionats en alguna de les vies afectades podran sortir de les avingudes a baixa velocitat i respectant els vianants.

L'objectiu és guanyar espai per a la població en detriment del vehicle privat, coincidint amb el confinament municipal dels caps de setmana, i garantir que s'hi pugui transitar mantenint el distanciament social.


L'Ajuntament també ha ampliat el pas per a vianants habilitat en el marc de les obres del pont del carrer Sant Joan: s'han desplaçat les tanques que delimitaven les obres, i s'ha marcat el canvi de nivell entre la vorera i la calçada.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat, Rafael Güeto, la voluntat de l'Ajuntament és "oferir espais perquè la ciutadania pugui passejar o fer esport amb seguretat", i ha recordat les diverses mesures que s'han dut a terme dins del Pla de mobilitat post-Covid-19, com ara l'habilitació de 4 quilòmetres de via pública amb prioritat inversa - és a dir, amb prioritat per a la ciutadania a peu - o l'ampliació de zones per a vianants a alguns carrers de la ciutat.Altres notícies que et poden interessar

 


 

Participació