horts de cova solera

Es publica el reglament d’ús dels horts de titularitat municipal

La ciutadania té quinze dies hàbils des d'avui per fer-hi aportacions

per RubiTV.cat, 20 de novembre de 2020 a les 16:00 |
Els horts de Cova Solera | Ajuntament de Rubí - Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres s'ha fet públic l’esborrany del reglament de tots els horts de titularitat municipal, un document que, entre d’altres, regularà els drets i obligacions que han de complir les persones usuàries de l’equipament. La ciutadania podrà formular les seves opinions sobre aquest reglament fins al 10 de desembre mitjançant la plataforma Participa Rubí.

Actualment, els horts de Cova Solera són l’únic equipament municipal amb aquesta finalitat, però l’Ajuntament està planificant l’ampliació del projecte a altres indrets del municipi.  Els horts de Cova Solera estan actius des del desembre de 2018. Aquests gairebé dos anys han permès a l’Ajuntament recollir l’experiència i recórrer un camí suficient per donar forma a aquest reglament, que estableixi les bases de tots els aspectes sota el paraigua d’un règim jurídic que reguli l’ús privatiu de règim municipal, tant de l’equipament actual d’horts com de futurs equipaments.


L’Ajuntament de Rubí va obrir a consulta pública prèvia l’elaboració del reglament d’ús dels horts municipals de Cova Solera, també a la plataforma Participa Rubí, perquè tota la ciutadania hi fes les seves aportacions fins al dia 15 de setembre.

El nou reglament d'ús dels horts municipals de Cova Solera té l'objectiu de regular els drets i obligacions que han de complir els usuaris d'aquest equipament, així com el règim jurídic de les autoritzacions d'ús privatiu de domini públic atorgades per l'Ajuntament de Rubí sobre els horts. També s'ha de regular el règim de licitació i adjudicació d'aquestes autoritzacions d'ús.

 

Participació