ple municipal febrer 2019

Picabaralla al ple pel projecte de reforma de l'Antiga Estació

El projecte va quedar aprovat definitivament, però ERC i AUP van expressar dubtes sobre l'acord amb la Generalitat i la reubicació de les entitats

per Carla Serra / Marta Casas, 1 de març de 2019 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.El projecte de reforma de l’Antiga Estació, anunciat pel govern municipal fa pocs dies, va ser un dels primers punts que va generar debat al ple municipal del mes de febrer. ERC, AUP i ICV van demanar al regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, que informés amb més detall sobre l’acord amb la Generalitat i sobre les converses amb les entitats que actualment fan ús d’aquest espai: el Grup Fotogràfic El Gra, el Centre d'Estudis i Protecció de la Natura i l'Associació de Pessebristes de Rubí.

La resposta, però, no va satisfer els portaveus. Xavier Corbera va acusar el govern de mentir sobre l’acord amb la Generalitat, mentre que Jordi Muntan va posar en dubte que s’hagués parlat amb les tres entitats que hi ha acualment a l’Antiga Estació, ja que ell mateix forma part d'una d'aquestes entitats.

La picabaralla va continuar fins que va intervenir la pròpia alcaldessa per mirar d'aclarir la situació, i la regidora Marta Garcia va explicar la reunió que s’havia mantingut amb els president dels   Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.Malgrat tot, però, el projecte va quedar aprovat de manera definitiva, amb l'únic vot en contra del grup municipal de Ciutadans.

 

Participació