«Il·luminem Castellbisbal», l'acte participatiu per donar el tret de sortida a les festes de Nadal

L'Ajuntament organitza una encesa de bengales simultània des de finestres, portes i balcons del poble

Llums de Nadal a Castellbisbal, l'any 2018
Llums de Nadal a Castellbisbal, l'any 2018 | Alternativa per Castellbisbal
Redacció
02 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Castellbisbal encendrà la il·luminació de Nadal amb un format diferent dels altres anys, a conseqüència de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Així, l'acte es farà des de les finestres, portes i balcons de totes les cases del poble, i consistirà en una encesa simultània de bengales a tot el municipi.

Les bengales es faran arribar a tots els domicilis amb una bustiada, i també es repartiran al comerç local. L'encesa simultània serà aquest divendres, 4 de desembre, a les 20h. Per advertir de l'inici de la festa, es llençaran tres coets, i tan bon punt esclati el tercer, s'haurà d'encendre la bengala.

També es demana a tothom que hi participi que comparteixi el moment a les xarxes socials, amb fotografies o vídeos de l'encesa de bengales, amb l'etiqueta #IluminemCastellbisbal. Un cop s'hagi celebrat l'acte es publicarà un vídeo de l'esdeveniment, que també es difondrà a través de les xarxes socials.

El Consistori ha volgut mantenir la festa d'encesa de llums per Nadal, per tot el que simbolitza d'il·lusió i esperança en un moment tan difícil per a molts veïns del poble, i molt especialment els comerços i serveis locals. La festa donarà el tret de sortida a una campanya comercial per fomentar que les compres de Nadal es facin als establiments de Castellbisbal.