El calendari d'advent vallesà: descobreix cada dia una nova activitat per afrontar el Nadal més atípic

L'objectiu és oferir recursos a la ciutadania durant aquest període fent difusió de diverses propostes que es poden fer sense mobilitat ni aglomeracions

El nou calendari d'Advent del Vallès
El nou calendari d'Advent del Vallès | Consell Comarcal del Vallès Occidental
Redacció
01 de desembre del 2020
El Consell Comarcal presenta el calendari d'Advent de Viu el Vallès. Des d'avui 1 de desembre fins al proper 24 de desembre, al perfil d'instagram @viuelvalles, cada dia es presentarà una nova proposta per viure el Nadal al Vallès des de casa o al municipi de residència, respectant els confinaments perimetrals establerts en cada tram del Procicat.
 
L'objectiu és oferir recursos a la ciutadania durant aquest període fent difusió de diverses activitats que es poden fer, sense mobilitat ni aglomeracions, per evitar la propagació de la Covid. La majoria d'activitats proposades seran en format online per oferir alternatives a les famílies durant aquestes festes nadalenques.

Així doncs, els vallesans podran obrir cada dia el calendari per conèixer una nova proposta per "passar una bona estona" en temps de pandèmia: la visita d’un museu o d’un edifici patrimonial en format online, tallers i manualitats per a fer en família, receptes de cuina ofertes pels cuiners i cuineres de la comarca, descobertes d’espais a través de vídeos i aplicacions a la xarxa, entre d’altres.

Les publicacions recolliran activitats de diverses entitats dels municipis del Vallès Occidental com museus i biblioteques, així com les accions que ofereixen els ajuntaments. En definitiva, una finestra oberta a les propostes que ens ofereix la comarca durant aquest mes de desembre atípic.