La Lombarda busca extres per al rodatge de l'última escena de «El último tren al Rock'n'Roll»

La productora ha trobat una original solució per gravar "el monstre final" de la pel·lícula

Una reunió de la productora durant els assajos
Una reunió de la productora durant els assajos | Cedida
03 de desembre del 2020
La Lombarda Films es troba a la fase final del rodatge de El último tren al Rock'n'Roll, la pel·lícula que tancarà la seva web-sèrie The Last Call. La productora explica que aquest és "el monstre final" de la gravació, i per tal d'aconseguir-ho necessiten extres, i han obert un formulari per apuntar-se a formar part d'aquest projecte.

Les limitacions d'aforament i de reunió per la Covid-19 han obligat els membres de La Lombarda a trobar una original solució per tal de poder gravar aquesta escena: el públic del concert de bandes de rock al qual participen els protagonistes de la pel·lícula es falsejarà i es rodarà per grups reduïts de persones.

Així, cadascun dels extres que participin en el rodatge interpretarà diversos personatges, i per això la producció demana que cada persona porti quatre mudes diferents per la part superior del cos, és a dir jaquetes, dessuadores o samarretes, i que s'ajustin al que seria el públic del "millor concurs de bandes de rock de la història".

Per als horaris del rodatge que coincideixin amb les hores de dinar, també es demana als assistents que portin el seu propi menjar.

El rodatge es farà al llarg de tot el cap de setmana llarg de la Puríssima i el cap de setmana següent, a la Sala 14/13, al Pinar. Diumenge, però, La Lombarda necessita 12 persones que interpretaran fans del grup protagonista de The Last Call, i demanen que les persones que hi vulguin participar contactin amb la productora a través del correu electrònic [email protected] o bé a través del seu compte d'Instagram.