En marxa «Comerç Segur», el dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos d'Esquadra

L’objectiu és prevenir un possible augments de furts i robatoris tan a les llars, com als establiments comercials o als magatzems

Redacció
14 de desembre del 2020
La Policia Local de Rubí i els Mossos d’Esquadra han posat en marxa aquest dilluns l'operatiu Comerç Segur, conegut com a Operació Grèvol a l'àmbit català, un dispositiu conjunt que es repeteix des del 2006 i que té l'objectiu d'incrementar la presència d'agents a peu a la via pública i el contacte amb els comerciants. 

També es planifiquen controls policials en diferents punts de la xarxa viària, sobretot, als accessos a la ciutat i polígons industrials en diferents horaris.

L’objectiu és prevenir l'augment de furts i robatoris, tant a les llars com als establiments comercials o als magatzems.

El reforç policial es fa en moments de gran afluència als carrers i als establiments comercials amb motiu de les compres habituals durant la campanya de Nadal i Reis, així com el període de rebaixes. A més, són moments en què la ciutadania porta més diners del que és habitual, i els comerços i magatzems acumulen més productes.

Recollida de signatures de Comerç Rubí

Fa unes setmanes, l'Associació de Comerciants, Serveis i Restauració van engegar una campanya de recollida de signatures a diversos establiments on denunciaven un increment "greu" de la inseguretat als carrers on tenen els seus establiments, denunciant "robatoris, agressions, vexacions, insults i amenaces" que patien diàriament.