1 de 10
Reconeixement

El Consorci Sanitari de Terrassa, escollit entre els millors hospitals de l'Estat als premis BSH

El centre ha rebut la distinció en la categoria de Millors Hospitals de Referència per la seva gestió clínica global

Vista exterior de l'Hospital de Terrassa. | Joaquim Albalate
per RubiTV.cat, 16 de desembre de 2020 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) ha estat reconegut com un dels millors centres en gestió sanitària i qualitat assistencial en la segona edició dels premis Best Spanish Hospitals (BSH). El centre ha rebut la distinció en la categoria de Millors HospitalS de Referència en indicadors de gestió clínica global. A l'edició del 2020 hi optaven 69 centres.

Aquests guardons, organitzats per les empreses Higia Benchmarking i Asho, així com la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa), reconeixen les millors pràctiques dels centres sanitaris públics i privats de l’Estat analitzant més de 250 indicadors en 10 categories d’anàlisi tenint en compte la diversitat de processos en cada grup d’hospitals.


A nivell estatal, Catalunya és la regió que ha aconseguit un major nombre d'hospitals reconeguts, amb un total de 26 centres. La segueixen Madrid, amb 14, Andalusia, amb 11 i València, amb set.


 

 

Participació