Les escoles artístiques municipals s’adapten a les noves restriccions per contenir la pandèmia

L’escola de música reprèn el curs totalment en línia i l’escola d’art ofereix presencialitat i alternatives telemàtiques

L'escola d'art i disseny edRa
L'escola d'art i disseny edRa | Aj. de Rubí
Rubitv.cat
11 de gener del 2021
Les escoles artístiques municipals de Rubí inauguren el 2021 adaptant-se a les noves restriccions decretades per la Generalitat el passat 7 de gener per contenir la propagació de la Covid-19. 

L'escola municipal de música Pere Burés reprèn les classes aquest dilluns 11 de gener de manera totalment telemàtica. El centre ja s’ha posat en contacte amb l’alumnat per dirigir-los a la plataforma telemàtica que ja van fer servir l’any passat.

Pel que fa a l'escola d'art i disseny edRa les classes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i el Curs d'introducció al Disseny comencen tal com estava previst aquest dilluns. Les classes de grau mitjà seran presencials els dilluns i la resta de dies de la setmana es faran presencialment o en línia de manera alternativa, segons el dia i la setmana. L'alumnat rebrà cada mes un calendari on quedarà especificat quins dies ha d’assistir a les aules.

Per altra banda, les classes de grau superior seran presencials de dilluns a divendres. Les matèries específiques del curs d'introducció al disseny es faran de manera presencial i les matèries comunes, en línia. En canvi, totes les classes dels tallers d'art d'adults i infants queden ajornades fins dilluns 18 de gener.

Les mesures del Departament de Salut per contenir la Covid-19 inclouen, entre d’altres, el confinament perimetral dels municipis, el tancament de comerços no essencials durant el cap de setmana i el tancament de les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, excepte piscines. Unes restriccions que estaran en vigor fins al 17 de gener.