coronavirus

Ja són 12 els grups escolars de Rubí confinats per casos de Covid-19

La pandèmia de la Covid-19 planteja reptes de gran complexitat per al futur més immediat

per Rubitv.cat , 18 de gener de 2021 a les 12:00 |
L'escola Montserrat de Rubí | Marta Casas
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats i aquest dilluns se sumen sis grups més als sis que ja hi havia divendres per casos confirmats de coronavirus. Tots ells hauran de complir el confinament durant deu dies, segons informa el Consistori. 

Així són un grup de 3r de primària i un docent de l'​Escola Maristes (fins al 21/01); un grup de 2n de primària, un grup de P3 i dos docents de l'Escola Regina Carmeli (fins al 21/01); un grup de 1r de batxillerat ​de l'Institut La Serreta (fins al 21/01); un grup de batxillerat de l'Institut Torrent dels Alous (fins al 21/01); un grup de 2n d'ESO, un grup de CFGM d'Imatge personal i quatre docents de l'Institut La Serreta (fins al 22/01); un grup de P5 i dos docents de l'Escola Ca n'Alzamora(fins al 22/01); un grup de P5 i dos docents de l'Escola Pau Casals (fins al 22/01); un grup de 6è i un grup de 4t de primària i dos docents de l'Escola Regina Carmeli (fins al 22/01); un grup de 3r de primària i un docent de l'Escola Montessori (fins al 23/01); un grup de 6è de primària i un docent de l'Escola Balmes (fins al 23/01) ; i un grup de CFGM i tres docents de l'Escola Montserrat (fins al 23/01). 


Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 

En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat a l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables. 

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació