coronavirus

Torna a augmentar el nombre de grups escolars confinats preventivament a Rubí

Alguns podran tornar a les classes aquest divendres, i altres el dia 30 d'abril

per RubiTV.cat , 21 d'abril de 2021 a les 10:45 |
L'Ajuntament de Rubí ha actualitzat les dades de grups escolars confinats preventivament respecte a ahir, data de l'última actualització.

Els grups i docents confinats preventivament són a l'escola bressol Elefant Blau (4 alumnes i 1 docent), l'escola Torre de la Llebre (2 grups i 1 docent), l'escola Balmes (1 grup i 1 docent), l'escola Ramon Llull (1), l'escola Rivo Rubeo (1 grup i 1 docent), l'escola bressol Lluna (7 alumnes i dos docents), l'institut L'Estatut (1 grup i 1 docent), l'escola Mossèn Cinto Verdaguer (1 grup i 1 docent), l'escola Regina Carmeli (1 grup i 1 docent), l'institut La Serreta, (1 grup i 1 docent), l'escola bressol Barrufets (14 alumnes), l'escola bressol Lluna (1), l'institut Duc de Montblanc (1), l'escola Montessori (1) i l'institut Torrent dels Alous (1).


Pel que fa a les dates de retorn a les aules, que l'Ajuntament adverteix que són aproximades, alguns podran tornar-hi aquest divendres i d'altres el dia 30 d'abril, després de complir els 10 dies de confinament que estableix el Departament d'Educació.

Durant els darrers mesos, l'Ajuntament i els centres educatius de la ciutat han treballat plegats per garantir una tornada segura a l'escola després de les festes de Nadal. Un curs que continuarà marcat inevitablement per la crisi sanitària derivada del coronavirus i que obliga a plantejar reptes de gran complexitat per al futur més immediat. 


En aquest nou context, l'objectiu de l'administració local continuarà sent acompanyar els centres impulsant un seguit d'actuacions adreçades a garantir un entorn segur a l'alumnat, les famílies i el personal educatiu. Per aquest motiu s'han tancat carrers per assegurar les distàncies durant les entrades i sortides de les escoles; s'han cedit places públiques per l'hora del pati; s'ha ajudat l'adaptació d'espais dels centres; s'han ampliat els serveis de neteja; i s'han distribuït mascaretes reutilitzables.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació