La Festa Major d'hivern de Castellbisbal s'adapta a la pandèmia

L'Ajuntament ha programat un seguit d'activitats presencials amb aforament reduït que comencen el 21 de gener

Redacció
15 de gener del 2021
Actualitzat el 18 de gener a les 11:47h
Ajuntament de Castellbisbal.
Ajuntament de Castellbisbal. | GSV
L'Ajuntament de Castellbisbal ha hagut d'adaptar-se a les restriccions sanitàries i ha organitzat una Festa Major de Sant Vicenç diferent. S'han planificat tot un seguit d'activitats teatrals, musicals i familiars presencials però en format reduït. Les activitats comencen el 21 de gener i s'allarguen durant tot el febrer. Consulteu l'agenda amb tots els actes de la Festa Major d'Hivern de Castellbisbal aquí.

S'han programat una quinzena d'espectacles que es duran a terme, gairebé tots, a Els Costals, tot i que també s'utilitzaran altres equipaments municipals. No obstant, la celebració de totes les activitats previstes està supetidata a l'evolució de la pandèmia i a les mesures que s'apliquin des del govern. De fet, ja s'han hagut de suspendre quatre actes: el concert de l'Escola de Música, l'audició de sardanes, els tallers de l'Esplai i els tallers familiars.

Amb aquesta reformulació de la Festa Major es vol demostrar que tot i no poder fer tots els actes tal i com es voldria, el consistori no dona l'esquena a la cultura i adapta les activitats a la situació epidemiològica en la qual ens trobem.